Presse   Jobs   Dokumenter   Om MS   Kontakt
dansk english Facebook Twitter
Pressemeddelelse fra Mellemfolkeligt Samvirke

Nye rejser: Seniorer med verdenshorisont

Mellemfolkeligt Samvirke tilbyder nu rejser med holdning for de lidt ældre danskere, der kan hjælpe Trankebars kvinder med at kystsikre efter Tsunamien, undervise børn i Nordindien eller lave socialt arbejde på Zanzibar.

11. april 2006

I masser af år har Mellemfolkeligt Samvirke sendt unge ud i verden på kortere rejseophold. Nu har de lidt ældre danskere også muligheden for at supplere en enestående ferie med en personlig indsigt i at hjælpe nogle af verdens fattigste og mest udsatte mennesker. Det sker med en række nye, spændende rejser og programmer for seniorer.

”Vi har fået en del forespørgsler på at lave seniorrejser. Der er nemlig mange danskere, der har lyst til at gøre en forskel og samtidig har både tiden og økonomien til det. Vi kan i Mellemfolkeligt Samvirke sætte dem i forbindelse med spændende samarbejdspartnere rundt om i verden, hvor seniorerne kan hjælpe fattige mennesker med at få et bedre liv. Det er en win-win situation,” siger Peter Christiansen, leder af Mellemfolkeligt Samvirkes rejseprogram Global Contact.

Mellemfolkeligt Samvirke tilbyder seniorrejser til danskere op til 75 år, hvad enten de er på efterløn, er pensioneret, har taget orlov fra arbejde eller bare ønsker ferie med nye dimensioner og oplevelser.

I år går rejserne til Zanzibar, Trankebar, Mellemøsten, Uganda og Indien. Der er blandt andet hjælp til Trankebars kvinder med at kystsikre efter Tsunamien, undervisning af børn i Nordindien og socialt arbejde på Zanzibar.

Rejserne varer typisk 4 uger, og derudover er der en uges forberedelse på højskole i Danmark. Priserne for de i alt 5 uger ligger på 20-25.000 kr.

”Har du tid til verden, ønsker du at udvide din horisont og samtidig hjælpe nogle mennesker, der ikke nyder samme velstand som du? Har du lyst til at møde andre danskere, der ønsker at bidrage til en mere retfærdig og harmonisk verden. Så er seniorrejser noget for dig,” lyder opfordringen fra Peter Christiansen, leder af Global Contact.

Læs mere på www.globalcontact.dk

Yderlige oplysninger

Peter Christiansen, leder af Mellemfolkeligt Samvirkes rejseprogram Global Contact, 27147503